Sortida de Barrancs a Sta. Càndia, al municipi de Orpí. Matinal que amenaçava mal temps, però per sort al final el sol es va deixar veure durant tot el recorregut. Bona explicació inicial de com utilitzar el material i un cop donades les instruccions, el grup format per 8 valents ens vàrem posar en marxa. Barranc curtet i ideal per iniciació. Es comença amb un salt d’uns 4-5 metres per posar-se a to, barranc que combina ràpels de 4 a 8 metres, tobogans i salts de fins a 10 metres!! Cal destacar que molts salts es poden repetir. Activitat per disfrutar i aprendre a la vegada. Un descens fantàstic.
Ressenya del Barranc:
Fitxa tècnica:
Nivell dificultat: 2/3
Ràpel més alt: 10 metres
Tipus de roca: Calcari
Aproximació: 30 minuts
Descens barrac: 1-2 hores. Segons velocitat i parades.
Retorn: 10 minuts
Longitud: 1.200 metres
Desnivell: 80 metres
És una sortida anual que organitzem des d’AemdeKp i que us la recomano a tothom.
Comentaris: Jordi Batet

Les fotos